BetFred – siten för dig som gillar vadslagning

Gränssnitten BetFred Toolbar samt Simple Bet är tillgängliga för den som vill spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor får en spelare olika förslag på diverse matcher samt odds som kan engagera en.

BetFred

BetFred har en webbsida som erbjuder spel på olika event från flertalet länder världen över och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är väldigt simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som avsikt att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som flera stora ligor från olika Europeiska länder. BetFred erbjuder dessutom sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Kom igång och spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det endast att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några minuter och handlar endast om att först fylla in lite information, så att man efteråt kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många sätt att utföra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver hjälp alternativt söker ytterligare information, finns BetFred support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i flera språk och man kan kontakta dem genom e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen till spel hos BetFred bestäms efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns även en gräns för den summa man kan vinna per dag samt vecka och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan få del av fler olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Click here.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan också ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på nätet.