Att vinna på en Trisslott kräver tur

Du vet förmodligen redan att för att vinna på en trisslott, stortriss, dubbeltriss, Tian eller de flesta andra skraplotter så ska man skala fram tre likadana symboler eller pengabelopp

En skraplott (kallas en skrapa, skraplotteri, Scratcher, scratchie, scratch-it, scratch lotteri, rep-och-vinn, instant spel eller instant spel – kärt barn erbjuder många namn.
Ett litet oansenligt kort producerat på ett litet stelare papper med en tunn hinna av gummi som döljer de begärliga symbolerna/ summorna.

Nu för tiden existerar det inte bara till tävlingar som detta förfaringssätt används utan idén med en skyddande hinna av latex som döljer separerade type av PIN- koder är oxå. Kontantkort för mobiltelefoner, andra förutbetalda tjänster, färskt kreditkort med posten där PIN- koden ska skrapas fram, spela 21 på det ambulerande tivolit existerar ett antal exempel.

De första skraplotterierna tillverkades med manuell teknik ända tills år 1974 då ett usa bolag Scientific Games Corporation framställde den första datorgenererade skraplotten där man kunde se om det var resultat eller ej omedelbart. Det finns givetvis numera en mängd typer av den ursprungliga trisslotten, alla upptänkliga kategorier av skraplotter har tagits fram: Blackjack, poker eller Monopol. Spel finns oxå bundna till populära teman som Harley Davidson, Major League Baseball, NASCAR, National Hockey League, Marvel Comics samt FIFA World Cup.

Varför är lotterier så poppis, särskilt då Trisslotterier?
För det första är de mycket enkla, billiga att spela på och visar direkt om det blivit vinst eller ej.
Att sedan de mer än etthundra separerade sorterna som finns internet från olika
konkurrerande spelportalerna försämrar ej spelens populäritet.
Flera av den “gamla typen” av lotterier där man kunde få vänta i flera veckor på resultatet och dessutom var tvungen att gå samt köpa 1 dragningslista harfått stryka på foten och lagts ned.
Att det finns flera konkurrerande spelbolag exitsterar mycket viktigt eftersom de “tävlar” sinsimellan om att erbjuda de högsta pengarna, de läckraste lotterierna med grafik och ljud i toppklass. de bästa bonusarna (sätt in insatser på ditt konto och de bjuder på ibland upp till över etthundra procent av den insatta summan), jackpottar på över etthundra miljontals kronor, nya varianter som bestäm hur mycket du vill satsa själv ej bara vara låst till papperstrissens låsta 25 kronor. Listan kan göras mycket lång. En fantastisk chans är den att du kan spela fritt eller “På skoj” som det kallas. Du behöver inte vara nervösnär du ska stova ett nytt okänt spel, spela {gratis|fritt tills du kan alla trix samt tips.

Möjligheten att spela gratis på tävlingar på nätet gäller ej bara Triss utan i stort alla kategorier av tävlingar som kasino med enarmade banditer, roulett, Black Jack och alla dess skilda lotteri.
Men spelar du gratis Triss eller annan skraplott så existerar det mej veterligen inget spelbolag (ännu!) som betalar ut eventuella jättevinster.
Chansen att spela halvgratis exitsterar ju.

Halvgratis?
Som sagt, sätt in insatser på ditt konto och få minst det dubbla att satsa för. Nu är det förvisso regler hur dessa extrapengar hanteras av spelföretagen, du kan inte sätta in fem tusen kronor, vänta fem minuter och ta ut 10 000 kronor.
Men däremot existerar dina jättevinster alltid en vinst, så vinner du den nätta summan av 10 000 000 på en Triolott så varsågod ta ut dem samt gå ut och råhandla.

Be the first to comment

Leave a Reply