Bingo FAQ Del IV av V

I detta Bingo FAQ kommentar beskriver jag lite vad ”Battle of te Clubs” och ” Super Spotlight” går ut på?
Man kanske önskar prova att spela dem senare?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget emellan klubbarna är en community verkan som kan schemaläggas på länkade spel som belönar lirare som inhandlat biljetter i klubben vari den segrande biljetten köptes.

OBSERVERA Om spelarna inhandlar biljetter till samma spel i flera klubbar, i anledning att lura Slaget emellan Klubbarna funktionen kommer alla biljetter hänföras till klubben vari den första biljetten för spelet köptes.

Pris Alternativ
I Strid mellan Klubbar spel kan var och en konfigureras annorlunda
Vinnande spelande besökare betalas en andel av slaget vid sin klubb.

Den totala potten delas emellan spelaren med den vinnande biljetten för spel och alla övriga besökare som har köpt biljetter i samma förening (inklusive vinnaren).

Fördelningen emellan de vinnande spelare samt samtliga kvalificerade lirare kan konfigureras per spel.

Den andel av potten delas mellan alla kvalificerade spelande kunder kan vara lika per spelande besökare alternativt proportionell utifrån insatserna i spelet.

Det finns mestadels en minimum utbetalning till en spelare i den segrande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott alternativt till kassan.

Före spel börjar

Före Slaget emellan Klubbar spel börjar, kommer alla att få se att Slaget mellan Klubbar spelet är på väg att börja.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spelet.

Om ett Slag mellan Klubbarna spel föregår ett andra Slaget emellan Klubbarna spel, samt de har absolut samma pris val kommer info blott att visas endast en gång före den första matchen.

Vinnare
Vid slutet av varje slag vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om man innehar vunnit, kommer ditt beteckning att vara överst på listan!

Du kan också kolla fullständiga bestyr om din Battle of te Clubs vinnare i din insats historia.


Vad är Super Spotlight?

“Super Spotlight” är en fortskridande jackpot som är detaljrik för en utsedd Bingo Club.

Super Strålkastare spelet kommer att spelas för 1 rad, 2 rader samt kåk med Jackpotter att få igenom att vinna en kåk i ett angivet mängd som visas i Jackpot-området på anvisad förening.

Det utsedda mängd och biljettpriset kan fluktuera från klubb till förening samt kan ändras därför särskilda kampanjer och sajterna informerar om när detta kommer att ske.

När en jackpot innehar vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det är ingen enhetlig del i denna Bingo Jackpot och

Jackpot vinnaren får 100% utav bingo jackpottens belopp.

Super Spotlight Jackpot kan blott vinnas under ett Super Spotlight spel och spel kommer att ha det explicit namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att skilja den från icke-Super Spotlight spel

“Super Spotlight” är ett enskild Jackpot spel till “Spotlight” och två spelande kunder är inte anslutna eller kopplade tillvarandra på något sätt.

Jackpotten finansieras genom en procentsats utav insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar sedan varje spel.

När en Super Strålkastare innehar vunnits kommer det att fyllas på och beloppet kan fluktuera beroende på när den specifika klubbens Super Spotlight samt Super Strålkastare Jackpot blir aktiv igen.

Nuvarande Super Strålkastare Jackpot beloppet visas allmänt i Jackpot-området i Bingo klubben när det är åtkomligt för ett visst spel.

Nu innehar man precis läst näst sista delen utav mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara dramatisk att kunna.