Drömmarna kan bli realitet med hjälp av en trisslott

Flera av oss drömmer om att vinna på Triss. Ett stort bidrag i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss förmodar gör lyckan fullständig. Många vill resa, köpa ny bil alternativt båt, investera pengar för framtiden, donera pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Information Skraplotter.

Att vinna på Triss är egentligen relativt lätt, cirka var femte lott skänker utdelning. Dock så är de flesta vinster mindre, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man vinna större vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram tre TV-rutor vilket innebär att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad under 25 år. Dessa månadsvinster erhåller man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många människor är månadsvinsterna de allra mest lockande eftersom det inte bara skänker en en massa pengar utan också stabilitet samt trygghet för massor år framöver. En miljon kronor är tyvärr lättare än man kan ana att sätta sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år och cirka hälften av denna summa går i retur till spelarna. De som sannerligen kan säga sig vinna på Triss är således spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns självfallet fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest populära. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har alltså lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att köpa dessa små skraplotter regelbundet. Många gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medan andra gör det då och då, när de får ett infall. En del gör det i par, andra för sig själva. Några gillar att skrapa virtuella lotter online medan andra föredrar de traditionella papperslotterna. Hur man än väljer att skrapa sin lott så är det en omständighet som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.