Facebook Bingo – Online Bingo

När det innefattar sociala nätverk är en utav de mest populära platserna för att dela nyheter och åsikter med familj samt kompisar Facebook.

Grundat av Mark Zuckerberg med sina college kompisar samt studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes samt Dustin Moskovitz samt introducerades i februari 2004, innehar Facebook, hittills över 900 miljoner användare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Av de 900 miljonerna användare finns en hel del som oxå är på nätet bingo spelare samt därför tänkte vi att det kunde vara roligt att beskåda lite närmare på hur det tittar på ut och kolla en del på några utav de appar som finns för Facebook bingo åtkomligt på detta massiva sociala kontaktnät.

Som man kan förvänta sej av Facebook så är deras bingo erbjudanden gratis för det mesta samt enda gången någon kostnad blir gällande är när man väljer att handla fler mynt för power-ups eller ett antal övriga anledningar.

Men att handla Facebook krediter är helt frivilligt samt alla Facebooks bingospel är helt gratis att lira.

Det finns en sak med facebooks appar som jag inte diggar alls samt det är att flertal, för att kunnak köra dem, kräver att de skall ha mycket tillgång till mina egna data.

Till och med kan de göra kommentar på min privata sida.

Appar utav den typen släpper jag aldrig in även om de verkar vara jättekul att prova.

Jag har en fullkomlig förteckning på min FB blad med erbjudande från vänner på olika appar som jag nekar att öppna.

Naturligtvis finns det mer på Facebooks bingo än blott ett följe appar tillgängliga, de stora online bingooperatörerna är väl medvetna om värdet utav sociala medier samt du hittar mycket av sidor med några få alternativt gruppers sidor med namn som drivs utav stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover mellan avgiftsfri Facebook bingo appar samt att behöva betala för att spela på internet bingo kom när Wonder Bingo varumärket, från början ett Facebook spel, gjorde språnget att användare måste betala för att spela på en plats med samma beteckning.

Dessvärre stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel bums efter de öppnat ett eget på webben bingo spel och med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När man spelar Facebook bingo kan du oxå anlända över program som ser bekanta i sin layout, detta beror på att vissa av de programmen använder samma plattformar som du absolut har sett på ett online bingospel.

Det är så flera Facebook bingo appar att få på den sociala nätverkssajten att det kan ta en del tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner avdelning.

Men om man letar efter gratis bingo i ordets rätta bemärkelse så är det lätt att finna ett urval utav fria spel med bingo på Facebook.