Gratis bingo med oerhört goda vinstchanser

Gratis bingospel kan man njuta av om man är medlem på någon bingosajt som erbjuder det. De flesta stora bingosajter här i Sverige, som Ladbrokes Svenska Bingo samt Caliber Bingo, erbjuder flera gratis bingospel om dagen. Vinsterna är så klart inte speciellt höga, men några tior kan man lyckas inbringa om man har tur. Det utgår dessutom några gratis bingospel ibland som ger aningen högre vinster, men fortfarande inte mer än några hundringar. Oavsett pris så är det underbart att kunna spela gratis bingo online när kassan tryter, eller bara för att fördriva tiden litegrann.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Bingo introducerades i Sverige i början av 1960-talet och blev fort en oerhört populär spelform. Till skillnad från många andra spel så är bingo socialt och förenar personer av alla kön och klasser. Ofta anordnades bingokvällar i byar och städer, inte sällan i sportlokaler av annorlunda slag, och personer samlades vid borden därför att spela samt umgås. Det blev en helkväll och vann man något så fanns halva samhället där att gratulera en till vinsten.

Att spela bingo på webben ger självklart inte riktigt samma känsla, men med det sagt så är det fortfarande en social spelform. I de flesta svenska bingospel online finns det chattrum där man både kan chatta med andra spelare samt med bingosajtens personal. Vanligtvis utlyses tävlingar och priser i chattrummen och vanligtvis stiftas vänskaper här.

En bingosajt erbjuder i regel mycket mer än bara bingo, man kan vanligtvis också spela casinospel, spelautomater och skrapa fram vinser på skraplotter. Därutöver förekommer vanligtvis jackpottar med specialvinster och extra mycket pengar. När man blir medlem på en online bingo spelhall så känns den snart som en extra familj och en fin bingo bonus brukar få en att känna sig extra välkommen. Man lär känna andra medlemmar som allihopa delar ens passion för att spela bingo och också när man inte känner att man har råd att spela så kan man ändå spela kostnadsfri bingospel.

Bingo går ut på att man fyller i en bricka alternativt lapp med förtryckta nummer allt eftersom slumpmässiga nummer räknas upp av antingen en människa alternativt en maskin. Vanligtvis är det bokstavs- och sifferkombinationer, som t ex O (Olof) 10 eller E (Erik) 28. När man har fått en hel rad med ifyllda siffror så har man fått Bingo. I en gammeldags bingohall ropar man ut «Bingo!» i lokalen, men när man spelar bingo på internet så registreras ens bingorad automatiskt. Vill man så kan man givetvis likväl hojta ut «Bingo!» i där man sitter vid sin dator.

Bingo blev känt för hela svenska folket genom 1990-talets stora TV-succé Bingolotto. Programmet leddes av göteborgaren Leif Olsson, också känd under smeknamnet «Loket» och hade miljonpublik under sina glansdagar. Priserna för några lyckliga vinnare var flotta bilar, resor samt miljoner i kontanter och på samma gång fick en markant del av svenskarna någonting spännande att göra med sina lördagskvällar. Bingolotto sänds än idag, men inte längre i någon stor kanal på bästa sändningstid.

Vad man betalar för att spela bingo varierar. Priserna för bingobrickor brukar variera lite efter vilket spel man spelar och vad det finns för vinster att kamma hem. Gratis bingospel kostar inget men kan likväl ge en mindre peng i utdelning.