Gratis bingo – vinn utan insats!

Gratis bingo är när man spelar bingo utan insats. Detta kan tyckas märkligt, för hur kan man ens vinna något ifall man inte lägger in en insats? Det är dock inte märkligare än att man spelar gratis och har chans på små kontantvinster. Därtill brukar tjänsten gratisbingo endast erbjudas personer som redan är trogna medlemmar på en bingosajt.

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, svenskar älskar denna mysiga spelform som egentligen är enormt social. Idag, när man sitter hemma framför sin datorskärm i tystnad och spelar så måhända just den sociala biten inte är speciellt framträdande, men klassisk bingo är väldigt socialt.

Man samlas då i en stor hall, kanske en sporthall alternativt någon form av kommunal aula, och spelar bingo. Eventuellt dricker man något och samtalar med sina vänner mellan varven och skulle man få bingo så finns det en hel sal full av folk som gratulerar en. Att spela bingo på internet är inte lika socialt, men ändå spännande och eftersom de flesta bongosajterna har chattfunktioner så att man kan samtala med andra medlemmar och bingosajtens anställda så blir det en form av social verksamhet i alla fall.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Två av de största bingosajterna i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo och bägge dessa erbjuder gratis bingo åt sina medlemmar. Det enda man ska utföra för att få delta är att ha satt in en summa på sitt spelkonto vid ett tillfälle. Gratis bingospel ger inga stora vinstsummor, men vid vissa speltillfällen kan man ändå inbringa några hundralappar vilket inte är fy skam med tanke på att man inte lägger något i insats. Vanligtvis ligger vinstsummorna på mellan 10-50 kronor.

När man blir medlem på en svensk bingo sajt så brukar man få en bingo bonus på sin första insättning. Denna bonus kan antingen utgöra rena spelpengar, alternativt eventuellt några gratisspel. Det bör nämnas att en bingosajt sällan erbjuder endast bingospel utan mer ofta en lång rad andra spel som casinospel, spelautomater och till och med skraplotter.

Att spela bingo på webben ska vara lättsamt och underhållande. Det är oerhört viktigt att man passar sig noga för att låta spelandet bli ett behov för då blir det lätt så småningom ett missbruk som kan orsaka enorma besvär både ekonomiskt och socialt. De flesta svenska spelsajter har funktioner för att spelare ska undslippa spelmissbruk. Man kan t ex sätta upp gränser för hur mycket pengar man spelar för, alternativt pausa sitt spelkonto för olika långa perioder. Trots att bingo kan kännas mer klämkäckt än andra spel så är det exakt lika lätt att fastna i spelberoende när det gäller bingo som med andra spel.

Bingo är ett väldigt enkelt spel att lära sig och skulle man behöva hjälp med något så erbjuder samtliga bingosajter support genom telefon, e-mail och i många fall också chatt. När det handlar om gratis bingo så finns det egentligen inget att tänka över, det är bara att spela på!