Håll dina drömmar vid liv och hoppas på att skrapa fram storvinsten genom en Trisslott

Att spela trisslotter är ett rejält nöje för de flesta människor. Det som förenar de flesta som tycker om att skrapa trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är fängslande, redan när man har beslutat sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller inte och många människor har ritualer gällande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill snabbt skrapa igenom hela lotten medan andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar bara precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att känna till att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man likväl lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså många olika typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag göra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det lite mer traditionella viset genom att bege sig till ett spelombud och lägga pengar på fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är dessutom en utomordentlig present att skänka. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det troligen kännas en aning surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Flera par finner rejält nöje i att under helgen skrapa trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man inte skulle vinna så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Skraplottfakta: Bara klicka här.

Andra väljer att skrapa trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.