Hurdan du blir en bäst Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en sådan enkel parti.
Alla känner till de basal premisserna:
En person, beväpnad med en samling bollar eller siffror, ropar ut slumpmässig sorterade nummer tills en besökare ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de tittar på och vet.

Emellertid, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer komplicerat.

Detta kommentar önskar att införa dej till vad som krävs, men oxå att hjälpa de mer erfarna att förbättra sina stilar samt samtidigt belysa ett litet antal av de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Innan man kan starta studera om försäljning av biljetter och kalla nummer, är det värt med en kort inledning.

Man måste fastställa hur många spel du kommer att spela, om man kommer att sälja biljetter innan var spel eller i ett broschyr för hela den första sessionen, och om du kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, alternativt blott för “huset”.

I den mer formella inställningen av ett professionellt spel, kommer dessa saker antagligen redan vara fastställda samt du kommer förmodligen tillgängliga utbildning på olika sätt att göra saker.

Men om du ej innehar dessa don fixa för dej kommer förvisso, din publik att diktera (högljutt) hur man skall administrera det.

Om man exempelvis skulle gå runt och avyttra biljetter till en liten äldre grupp så är det i allmänhet snabbare samt enklare, men i en ungdomsklubb önskar man säkert att de skall köa soft samt dämpa och ta det lugnt.

Förslag för att ropa
Jäkta ej.
Om du inte är van att vara alternativt tala framför en grupp folk, är tendensen enkelt att du talar för fort, stammar förvrängda nummer och fort utvecklar en torr mun.

Tala så tydligt som du kan samt försöka vara lite melodisk i tonen.
Med någonting att dricka till hands stöder oxå.

Se till att du skänker bollarna en riktigt bra omskakning alltemellanåt, detta är mer för effekt än för faktisk randomisering.
Utav någon anledning kommer alla faktiskt att tro att man är en mycket just samt pålitlig utropare.

När man ropar fortskridande numrering, skaka lite på huvudet och “tuta” nära nog ohörbart.

De mesta spelande besökare kommer att tro att om du ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att du ej “blandat upp dem” tillräckligt och kommer ibland att skrika något om detta till dig.

Taktiken med att vara lite förvånad själv föregriper spelarna och lämnar dem att istället gnälla på otur alternativt dålig materiel.

Man kan avstyra de större bekymmer genom att vara tydlig i begynnelsen.
Till exempel är det en offentligt accepterad regel att om någon ej ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en bana, så förlorar de sitt pris.

I en mer informell miljö, är det angeläget att belysa detta alldenstund somliga deltagare kanske ej innehar spelat förut.

Människor kan bliva ganska otäcka samt klandra dej för “inte äga förklara den biten innan “.

Ibland kan människor få feltryckta kort med sexton nummer på i stället för femton alternativt att de är utskrivna två gånger.

Hurdan man hanterar detta är opp till dig, men igen om man förklarar detta i begynnelsen att det är opp till spelaren att befästa att deras kort gäller och tittar på riktiga ut, så kan man undvika problemet totalt.

Börja med att be dem kontrollera att varje kort innehar femton olika siffror anordnade efter det system som innefattar hos dej för detta spel, samt om någon ej är adekvat att de ändrar dem innan spel börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sej, särskilt med billiga häften.

Följ dessa förslag och man kommer att bliva en bäst samt uppskattad bingoutropare.

Just nu är det en stor Bonuspå detta rekomenderade svenska spelförtag.