Kalkontur

Ännu i dag sitter jag här samt skrattar när jag skriver detta.

Vi innehar samtliga sett och ja även tillverkat det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, upp samt ta vägen runt ett litet antal varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades att få det.. (och hoppades att de skulle ropa de nummer vi behövde först).

Antagligen i somras var jag ny på området, gav upp bingo efter att jag flyttade 100 mil från vari jag brukade att leva (prova att gå från att gå 5 nätter i veckan för att inte anföra för ett helt år! )

Min syrra var uppe och en natt beslutade vi oss för att gå till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bra att kunna vad folk gillar nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle vänta tills sista minuten med att inträda, så jag inte skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du vet hur de har sina egna ställen på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar numret samt ej bokstaven och du måste få ett fullsatt kort.

Min syster är ej en bingo lirare så jag var tvungen att förklara för henne… hon nickade samt sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får raskt en rak kurs samt hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar samt de slutar dra bollar…… samtliga tittar på på oss……. min syrra är redo att avlida så genant var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det åter….. denna gång slutar de inte ens dragningen.. då…… helt plötsligt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom jag.

De rabblar nummer samt jag försöker spela samt se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk antagligen att det är mitt i sommaren och 30 grader hett med mycket fuktig luft.

Så nästa sak jag visste satt bredvid mig förutom min syster är den här damen.. hon innehar en tung päls på sej.. samt hon har ett halsband gjort utav kalkon önskeben.. vid detta laget flinar min syrra brett.. och jag är kippar efter luft.

Så börjar de vanliga spelen nu.. samt min syrra (märk antagligen, ej en bingo spelare) väntar på G53 för en speciell avans på lite mer än 1 500 samt samtidigt är önskebenstanten uppenbarligen efter att ett speciellt nummer också… samt hon börjar gnola samt repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och uttalar ”jag slutar blossa om du ropar mitt nummer samt jag kommer att stanna i hushållet efterträdande vecka jag inte kommer att handla några flera skraplotter”.

Jaja min syrra var tvungen att göra det.. hon säger att jag ska G53… och kalkondamen reser sej… lägger händerna på min systers kort och säger: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna dam är helt från sina sinnen.. vilken art utav stad är det jag flyttat till!

Och min syster… den smarta Alice hon är… Hade sagt till kalkondamen att hon ej trodde att hennes fåglar var fullt kokta samt att det saknades ett litet antal fjädrar… när de ropade B7.. och hon vann.

Nu allt jag kan fundera är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag tycker fortfarande att det var festligt den dagen.

Jag har ej sett kalkon kvinnan sedan den dagen… och hoppas att jag slipper… så… men jag tror jag vill ta ett av hennes kalkon ben!