Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Paf har funnits tillgängligt genom internet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Förutom att erbjuda sina spelare en lång rad av åtskilliga underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant del för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Spelföretag Tips: Klicka på denna länk.

Paf

PAF bildades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad beträffar vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv och roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett rejält utbud av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är lätt och kan genomföras via olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav olika betalningsmetoder via internet som Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att tillämpa sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som ofta gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl utdelning som består av en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, olika sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa mer på deras sajt alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som får chans att ta del utav deras bettingsalternativ.