Skrapa fram drömvinsten med en elektronisk lott

Svenska lotter kan man inhandla antingen hos spelombuden som finns utspridda runt landet alternativt online. Till exempel spelsajter som svenskaspel.se, svenskalotter.se eller bet365. Det finns många svenska lotter att välja bland och de kan skifta mellan spelsajterna. De svenska lotter som finns tillgängliga hos spelombuden tenderar att vara av standardsort – Triss samt Tia.

Att spela på svenska lotter är en ordentlig spänningshöjare i vardagen, oavsett ifall man spelar med hjälp av fysiska svenska lotter, alternativt på virtuella lotter online. Vissa anser att känslan av att skrapa fram sin vinst genom en «riktig» lott är oslagbar och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler finner att lotterna på webben bidrar till precis likadan känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar genom papperslotter eller lotter på nätet.

Att spela på svenska lotter via internet är en marknad som utökas och växer för varje år som passerar. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för samtliga, när som helst och var som helst. Äldre människor kan i lugn och ro sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en dyster stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott online.

Något som är betydelsefullt att komma ihåg när man ger sin in i spelvärlden – oavsett ifall man håller sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt vis – är att spela med måttlighet. Många människor drabbas enkelt av speldjävulen och tappar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till djupa skulder hos både släkt och banker. Man tror lätt att den där vinsten enbart är en enda lott bort – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter måste vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett bra sätt att hålla kontrollen.

De flesta som regelbundet spelar på svenska lotter drömmer såklart om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden under 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just precis en tia och är därmed 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel också), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är förhållandevis omfattande och ganska ofta händer det att man får tillbaka lottpriset. De stora drömvinsterna är däremot inte särskilt många och man ska ha mycket tur för att kamma hem dem. Det kan upplevas som att det är en enkel sak att kamma hem en miljon, men i verkligheten är det väldigt få som gör det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna. Djupare fakta: Här.

Det förekommer en hel del reklam för att locka oss att köpa svenska lotter. Somliga av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker t.e.x. inte på Triss, som är den mest populära av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».