Skrapa fram storvinsten med hjälp av skraplotter genom nätet

Att införskaffa sin skraplott online blir allt vanligare. Många är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk oberoende levande. Alla kanske inte skrapar lotter i hopp om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Skraplott-tips Bara klicka här.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är däremot också lägre. De flesta av oss kan klara sig utan en tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt sätt så handlar man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en liten ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allting av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så raskt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, eller allt samtidigt. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online via ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att betrakta vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man uppskattar ritualen att promenera ner till spelombuden en viss veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller i alla fall skapligt mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det betydelsefullt att man har kontroll på sig själv, att lägga ut småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor kvickt stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många människor går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att köpa en skraplott online då och då är naturligtvis ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.