Spela skraplotter online 24/7

Att spela skraplotter online är ett väldigt lättillgängligt sätt att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut exakt som de fysiska och man kan själv välja olika sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man köper hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt alternativt en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med hjälp av en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som gillar att spela skraplotter online är inte allt för sällan personer som inte orkar sätta sig in i övrigt spelande, som betting, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidskrävande, krångligt eller speciellt dyrt så länge man klarar av att begränsa sig.

Ett genomtänkt sätt att spela skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma per vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så sätt kan man se sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man tänker att storvinsten bara finns en lott ifrån – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det bra att sätta upp en spelbudget med en viss summa som tillåts användas per vecka eller månad.

Genom spelsajterna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad kan föra in exakt så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är dessutom minst lika roligt som att skrapa fysiska lotter – och man slipper gå iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två skilda varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i live morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter online, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På andra spelsajter, såsom Ladbrokes, ComeOn samt Vera & John kan man likaså spela skraplotter online och utbudet är brett. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden samt vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man också ska ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. Tips om skraplottspel: Bara klicka här.

Man kan självklart spela skraplotter online genom mindre spelsajter också om man vill, man ska bara se till så att den sajt man spelar på är legal och tillförlitlig.