Undvik tvister om vinstdelning

Det har alltid förekommit ett antal fall utav tvister på vinstpengar då det handlat om stora slantar på bingovinster.

Det hände totalt härförleden att en domare fått frysa inne en avans på banken tills en tvist är löst samt i förutvarande veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, vilket innebär att personen som vann priset ej behövde avskilja det med de lirare som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet går på samma fason verkar det som om muntliga avtal man gör med din klubb att avskilja prispengar ej betyder någonting.

Med alla dessa annorlunda priser som är att vinna numera antar jag att det är en bäst förslag att formalisera en överenskommelse med dina vänner så att det inte kan existera några missförstånd om vem som får vad när en i din ansamling har turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens förbindelse
Idag kan det verka lite knepigt för jag har ej hittat något bra avtal för Bingospelare att luta sej emot, men å andra sidan så är det utmärkt info för lotteri och Lotto syndikat att hämta hem på Internet.

Bingogrupper är allmänt mycket mindre än lotteri syndikat.

Allmänt i en förening blir det en grupp kompisar på en alternativt ett par tabeller eller 2 till 4 spelande besökare.

Om du lirar i en grupp utav med vänner, låt ej ett feltolkning över eventuella vinstpengar demolera eder frändskap – formalisera ert muntliga avtal du innehar gjort till varandra via ett blankett.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att beskydda både sig själva sina vänner samt de rimlig resultaten.

Om du lirar tillsammans med en grupp jämnt, då är det värt att ta ett par sekunder för att fylla i samt underteckna ett blankett.

Det kommer att kunna bliva ett bra bevis att exponera upp om en bråk skulle uppstå.

Varje medlem i gruppen skall underteckna formuläret och få någon totalt utomstående att bevittna det samt signera också.

Gör en avbild för varje besökare samt stoppa undan originalet på ett säkert ställe.

Om man lirar med annorlunda vänner under veckan, kan man använda ett förbindelse för var ansamling – du är också välkommen att ändra avtalet eller addera anteckningar om det skulle tarva.

Bomma ej att ange ett datum hur länge du önskar att avtalet avlöpa.

Det kan verka som om detta är en del knepigt samt för att vara rättvis – du kanske inte tycker att det är erforderligt.

Men om man var med i ett lotterisyndikat skulle man göra detsamma, och med avsikt på nivån på prispengarna nu – hurså skulle du ej vidta åtgärder?

I synnerhet om det visar sej att muntliga avtal inte är förpliktande även i fortsättningen.

Själv skulle jag hellre bibehålla en vän än få slantar.

Det är enkelt för feltolkning att kravla in i en grupp när det handlar om stora belopp pengar.

Så om alla vet var de står i en bingogrupp, är det mindre troligt att tvister skall hända.