Vinst utan insats – spela avgiftsfri bingo

Spela gratis bingo utan insats. Det kan tyckas märkligt, för hur kan man ens vinna något om man inte lägger in en insats? Det är dock inte märkligare än att man spelar gratis och har chans på små kontantvinster. Därutöver brukar tjänsten gratisbingo endast erbjudas personer som redan är trogna medlemmar på en bingosajt.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, svenskar älskar denna mysiga spelform som egentligen är enormt social. Idag, när man sitter hemma framför sin datorskärm i tystnad och spelar så måhända just den sociala biten inte är speciellt framträdande, men klassisk bingo är väldigt socialt. Man samlas då i en stor hall, möjligtvis en sporthall eller någon form av kommunal aula, och spelar bingo. Eventuellt dricker man något och samtalar med sina vänner mellan varven och skulle man få bingo så finns det en hel sal full av personer som gratulerar en. Att spela bingo på nätet är inte lika socialt, men dock spännande och då de flesta bongosajterna har chattfunktioner så att man kan samtala med andra medlemmar och bingosajtens anställda så blir det en form av social verksamhet i alla fall.

Två av de största bingosajterna i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo och båda dessa erbjuder kostnadsfri bingo åt sina medlemmar. Det enda man ska utföra för att få delta är att ha satt in en summa på sitt spelkonto vid ett tillfälle. Gratis bingospel ger inga större vinstsummor, men vid en del speltillfällen kan man ändå kamma hem några hundralappar vilket inte är fy skam med tanke på att man inte lägger något i insats. Oftast ligger vinstsummorna på mellan 10-50 kronor.

När man blir medlem på en svensk bingo sajt så brukar man få en bingo bonus på sin första insättning. Denna bonus kan antingen vara rena spelpengar, alternativt eventuellt några gratisspel. Det ska nämnas att en bingosajt sällan erbjuder endast bingospel utan mer ofta en lång rad andra spel såsom casinospel, spelautomater och till och med skraplotter.

Att spela bingo på nätet måste vara lättsamt och underhållande. Det är väldigt viktigt att man passar sig noga för att låta spelandet bli ett behov för då blir det lätt snart ett missbruk som kan orsaka rejäla besvär både ekonomiskt och socialt. De flesta svenska spelsajter har funktioner för att spelare ska undgå spelmissbruk. Man kan t ex sätta upp gränser för hur mycket pengar man spelar för, alternativt pausa sitt spelkonto för olika långa perioder. Även om bingo kan kännas mer klämkäckt än andra spel så är det precis lika enkelt att fastna i spelberoende när det gäller bingo som med andra spel.

Bingo är ett oerhört lätt spel att lära sig och skulle man behöva hjälp med något så erbjuder samtliga bingosajter support genom telefon, e-mail och i flera fall också chatt. När det gäller gratis bingo så finns det egentligen ingenting att fundera över, det är bara att spela på!