Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns av Harry Roberts 1922

Allt fler tillverkar personlig läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit stort på Aromhuset att ta fram en riktigt bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i handeln innehåller ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

sodastream

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom blir det jultid igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig prestation för miljön är en ytterligare bonus.

Det finns smaklig orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läsk. Smakessenser är lätta att använda och de bör doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så fungerar de bra med samtliga modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för bästa smak

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Från en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare stil genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Gör egna smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda eller andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush ej går ihop.

Aromhuset, som också saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att mixa Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Aromhusets metod för att blanda osötad slush på minuter fungerar lika bra med Zero Jumust

Bruksanvisning till egen osötad Cola Slush

Ta fram en ordentligt bra mixer som är bra på att krossa is
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar oxå vid fikaställe-servering i lägre skala.

zero

Detta är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en god produkt alternativt vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till bubbelvatten, nu kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kan hända sätta standard hur smaksatt bubbelvatten skall smaka i framtiden.

Det är skojigt att göra personlig läskedryck och du kommer inom kort att upptäcka att du kan skapa den ultimata drycken på detta vis. Smak för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en lemonad som är helt unik, det existerar ett helt utbud. Därjämte så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ned på sackaros och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt vad de känner för!

kolsyrat

Gör bubbelvatten som du inte någonsin tröttnar på

Kan hända har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte säljer. Alternativt så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så läckert. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Till på köpet så kommer du inte att lessna på din personliga hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden skifta smaker och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck alternativt mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Matcha vilka smaker du bestämmer sig för till läskmaskinen så du har för alla sammanhang

När du köper läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens galej med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på aromen. festmust pris Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.