Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Plast och corona är ingen bra kombination. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är dina händer en fara igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Risken minskar med ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Glöm inte bort handtagen

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Du kan spraya på de flesta ytor.

bakteriedödande

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Bruka sparsamt

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Köp det online idag.