Använd egna klistermärken för att märka produkter

Man kan inte hantera en produkt utan korrekt märkning. Flasketiketter innehåller all nödvändig information. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

Du kan till och med köpa etiketter. Det gör att det är mycket enklare att märka produkter. Om du har allt du behöver måste du inte blanda in tryckeriet.

Klistermärken för alla tillfällen

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Svinnet blir minimalt.

Om du vill ha fotokvalitet på utskrifterna då ska du välja Epson7500G. Den är billig att använda. En bra etikett säljer mer.
Du kan exempelvis använda direkttermoskrivare Brother P-Touch. dustin.se säljer etiketter på nätet.

Men med utseendet kommer man inte långt. Val av design är mycket viktigt. Om det ser amatörmässigt ut så kanske folk börjar undra vad det hela ska föreställa. När allt ser reko ut så är det bara att köra.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

göra

Märkningen på en kartong eller flaska bör sitta kvar även då den används. Klistermärken lossnar inte i första taget. Om man applicerar på glas är det en annan femma.

Det finns billiga etiketter att köpa. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. De kan hålla färgerna bättre.

Tryck ut etiketterna direkt

När du ska märka upp produkter tar du bara fram din etikettskrivare och skriver du klistermärkenA. De kan sedan användas i maskinen. Det är inte alls svårt.

I och med att det inte behöver vara komplicerat att själv trycka ut etiketter och applicera så kan företag klara detta i större utsträckning än vad de tror. Att göra det manuellt kan dessutom spara tid.

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Om man vill ha alla på samma rulle så är det en smart ide. Om du kontaktar ett trycker för att köpa etiketter kan du få betala dyra pengar.

Med etiketter av hög kvalitet har du ingenting att vara orolig för. Det blir lättare att hålla leveranstiden. Du kan också ta in mer personal under de perioder som du behöver det.

Även de som inte vet hur en maskin för märkning fungerar kan lära sig det. Det gör att allt fler företag klarar etiketteringen själv.