Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men även kläderna kan lukta. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

ta

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Du kan göra personen ledsen. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Den kan användas på hela kroppen.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Var finkänslig

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Det kanske är en vän som behöver hjälp Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Tillämpa diskretion. äcklig doft skor borttagare
Man vet aldrig vem som hör på. Då kan man hålla alla glada. Du kan ju tänka dig själv.

Den är helt säker.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Sprayen är självklart skonsam mot kropp och själ. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Sprayen kan användas på hela kroppen.