Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på oceanialotteries.com

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning händer den 29:e

Australiska Superdraw – alternativt Lotteri Superdraw – ger flesta jackpots att vinna än samtliga vanliga veckolotto spel inberäknad nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw händer bara mestadels 7 eller 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jul och nyår tid.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool ger delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw finns ett andra mycket stort Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – händer blott en gång per år runt jul samt nyår.

En Megadraw jackpot är allmänt runt $ 30 miljoner och har även nått en häpnadsväckande $ 32 miljoner – vilken briljant avstamp på det nya året skulle det inte vara att få en enorm avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det realitet att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna samt kostnaderna för att deltaga är samma som var vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som ihop offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier innehar existerat sedan 1931 samt ägs av New South Wales regering.

Var år nära nog 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen samt över 60% utav begagna pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier har ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter besökare från hela världen för att handla lotter på nätet för nästan samtliga NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett utav de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag på internet – kan du kan spela lotteri online med NSW lotteri – och det innefattar den australiska Superdraw samt alla de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de större nationella lotterispelen som styrs utav regeringarna runt om i världen, skulle man vanligt inneha behövt att leva i det berörda landet att minsann delta i någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska samt auktoriserade onlineförsäljningen utav bit som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de mesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget bostad, även om var i jorden du bor.

Detta gäller samtliga spel som erbjuds utav NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw samt Megadraw spel och Oz Lotto och du kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån på webben samt köpa dina biljetter om du bor i Australien eller någon annanstans i jorden.

utanför Australien och vill spela Australian Lottery Superdraw eller Oz Lotto samt få en försäkran att spela på nästa tillgängliga dragning alternativt blott vill njuta utav enkelheten och bekvämligheten att kunna inhandla lotter hemifrån i favoritsoffan.