Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Även barn kan smittas av det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Se också till att ha rätt typ av antiseptisk tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Du bör också se till att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus

Du kan bygga upp ditt immunförsvar så att det blir starkt och effektivt igen. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Kost och motion spelar också en viktig roll. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Det är lätt att vara efterklok, oftast kommer man på att man skulle ha tagit vitaminen för sent. Ester-C tabletter är ett bra alternativ. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. Många väljer att använda IONplus.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Sprayen kan du använda hemma. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Stoppa Coronaviruset Ett bättre immunförsvar håller dig frisk i situationer där andra kanske blir sjuka. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Desinfektion är nästan slut i hela Europa. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.se och köpapris.se.