Biten utav en orm eller vinna på Oz Lotto

Blott på kul, låt oss ta en titt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto alternativt bliva biten utav en giftig orm eller träffad av blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ca 22 gånger fler möjligheter att bliva träffad av blixten, åtminstone om man bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi idag ändå är i Australien som vi alla vet dräller av giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger flesta att bliva biten utav en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

En del föga 1 möjlighet på 9 mindre att avlid av ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på föga 9

Om man blir orolig av dessa nummer samt innehar börjat ta vägen runt samt bliga ned i marken alternativt eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att deplacera blicken upp i skyn.

Det är ungefär 250 gånger fler möjligheter att en meteroit möte världen (inte dig direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att addera det hela en del;

2 100 000 på 1 chans att träffas utav blixten

5 000 på 1 möjlighet att avlida utav ormbett

5 500 000 på 1 möjlighet att dö av ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 chans att en (stor) meteorit träffar världen

45 679 320 på 1 chans att du vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 chans att du vinner Oz Lotto om du aldrig lirar.

Men samtliga dessa siffror är totalt oväsentliga för folk (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar.

Man må vara buddhamunk alternativt Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar skapat ett syndikat, och buddhisterna har ett oxå.

Kommunistpartiet

“Jag och tre andra medlemmar i partiet innehar dumpat in $ 5 vardera, ”
“Vi tror ej att vi innehar en stor chans att vinna, men den momentana explosion av framtidstro är trevlig.
Nu är vi arbetarklassens avsnitt samt arbetarklassen i Australien innehar aldrig varit främmande för udda ideer. ”

Det är också en som spenderat egna pengar på en annons vari texten säger:
”Vill man hjälpa till att finansiera mitt lotto köp så jag kan vinna och möjlighet att betala för att avsända en andel av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, sekreterare i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att köpa en biljett när en tidning talade till honom. “Tja varför inte? ” sade han. “Det är en lastbil med pengar, eller hur? ”

Mr Chan drömde om “att göra ett litet antal bilaga till vår Mingyue Lay helgedom i Bonnyrigg, och igenom att alstra grenar för att sprida buddhismen.
Och naturligtvis skulle vi göra ett litet antal donationer till nyttig ändamål, som vi alltid gör. ”

En bostadslös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle köpa någonstans att hem. ”

Samt den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade inhandlat ett par biljetter.
En taleskvinna för mannen nämnde att han planerade att ge ett litet antal vinster till Humpty Dumpty Foundation, som köper materiel för barnsjukhus.

Även den islamiska samfundet har haft en inlägg. “Koranen bestämt förbjuder spel”, uttalar Keysar Trad, förespråkare för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency har jag sett folk som är uppenbart muslimska köpa biljetter till dragningen.
Samt icke, min shejk ej köpt någon lott. ”

En nattklubbsägare hade oxå inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle nyttjas dels för att bygga barnhem i Sydostasien “, eftersom samtliga behöver en anledning att leva, att önskar samt att drömma”.

Samt ett litet antal slantar kvar skulle brukas för att betala advokatkostnader, uttalar hans ombud.