Bjud dina vänner på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

Sockerdricka

Alla har druckit sockerdricka som läsk någon gång. En dryck med smak av Sverige. Idag säljs de mer som enklare varianter.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. En söt dryck, helt enkelt. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Du kan styra smaken på det sättet. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Sockerdricka smakar päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

Om du gör bål får läsken inte ta över. Använd då bara mindre koncentrat. Det resterande är inga konstigheter. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Men så måste det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. Läskkoncentrat Socker är inte heller farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Presentationen är avgörande. Butiksläsk kan se proffsig ut. Den kan fortfarande smaka bra. Servera i egna glas.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Var inte rädd för att garnera.

Skär ner en bit extra citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det uppfattas som friskt.