Bjud på cola zero och sockerfri sockerdricka

Socker är inget vidare. Men det finns socker överallt. Man använder socker i allt. Cola zero finns ju, så klart.

Den som är hälsomedveten kanske kör med en särskild diet där man inte kan dricka och äta hur som helst. Det brukar vara okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka ändå. Men då kan ju läsken bli avslagen.

Du får cola zero när du vill med en läskmaskin

zero

Om du köper en flaska med sockerfri cola i butiken så kommer den att hålla någon dag eller två efter att du öppnar den. Det dröjer inte så länge innan colan blir avslagen. Då är den inte god att dricka längre.

Du får ingen avslagen sockerfri läsk med en läskmaskin. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. Du använder din Sodastream eller annan läskmaskin med läskkoncentrat och får sedan en flaska eller ett glas.

Köp sockerfri sockerdricka eller cola zero så har du läsk när du vill. Tänk inte på sockret.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. Aromhuset går dock mot strömmen.

Perfekt för festen

Kanske känner du någon som gillar sockerfri läsk? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

Hemma läsk är god men om det ska vara utan socker så måste det vara utan socker. De produkter från Aromhuset smakar bäst. Det kommer att väcka förvåning.

Passa på att bjuda på de varianter av essens som inte innehåller något socker. Variera dina essenser och köp många smaker.

Då passar det bra med Sockerfri läsk

Begränsa inte din inneboende skaparkraft när du använder läskmaskinen. Du kan göra drycker när du vill. Känn dig för. Prova att göra eget mineralvatten.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

Du kan göra egna kombinationer också. Men allt kan inte bli perfekt. Prova i mindre mängd först för att se om det blir gott. Läs instruktionerna.

Det behöver inte bli bra bara för att du vräker på koncentrat. sockerfri dryck Med hemmaläsk behöver du inte överdriva. Det är lättare än du tror att lyckas. Då har du alltid din favoritläsk hemma.