Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Det gäller även produkter som alkohol. Priserna skenar pga. coronaviruset.

De enda leverantörerna som har kunnat leverera i ett kör är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

De är helt osynliga. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

antiseptisk

Till saken hör att de inte kan leverera någonting. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Viruset överlever och kan fortsätta att smitta dig och andra.

Konsumenter som vill ha alkoholfri handdesinfektion hittar inget att beställa. De sålde slut fort. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De blir förbjudna när viruset försvinner.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Vissa desinfektionsmedel kan blandas med vatten. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Man kan även sänka priset per flaska genom att blanda ut preparaten.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. De säljer sprayer också.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Det har skyndat på produktionen och leveransen.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Då kan du spara upp till 70 %.

Nu fortsätter man att utveckla nya produkter. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. antibakteriell spray Du kan även använda det som rengöringsbad.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Det är ett bra coronakit.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.