Eurolotto- lotteriet som får dig att häpna

Är du som många andra misstänksam till lotto på webben? Det kan bero på att det är ett vimmel av varierande spelbolag som är etablerade på internet, och en del mindre seriösa än andra. Svenskar som spelar på lotto online ska i första hand välja ett svenskt spelbolag för att känna sig extra säkra. Av den anledningen rekommenderas Eurolotto som drivs av det seriösa och svenskägda spelbolaget Cherry.

Eurolotto erbjuder flertal varierande lottospel. De olika spelen har skilda vinstchanser och en del har högre jackpott än andra. Som till exempel Euro Millions. Folk från hela kontinenten spelar på det, och varje vecka blir nya människor mångmiljonärer. Euro Millions är ett bland spelen hos Eurolotto som ger mest utdelning. Det finns regelbundna jackpottar på otroliga 100 000 000 euro. Det finns dock exempel på ännu högre vinster nära 180 000 000 euro.

Att spela på Euro Millions går ut på att man väljer 5 tal av 50 samt 2 lyckostjärnor av 11. En rad kostar enbart 2,35 euro styck, och dragningarna äger rum i Paris rum varje tisdag och fredag kl. 21:00. Det är givetvis möjligt att beskåda dragningen online i realtid.

Ett annat lottospel hos Eurolotto heter Euro Jackpott och räknas som en uppåtgående stjärna i sammanhanget. Eurojackpott är relativt nytt och kom igång våren 2012. Sedan dess har lotteriet vuxit mycket och fartfyllt och har just nu 16 länder som deltar, och bland annat Sverige. Reglerna för Euro Jackpot är snarlika som för Euromillions fast med skillnaden att chansen att vinna ökar eftersom spelarna endast behöver välja ett lyckostjärna-nummer. Det är helt enkelt en boll mindre, 5 bollar + ett tilläggsnummer. Detta ökar vinstchansen väldigt mycket. Liksom för Euro Millions är radkostnaden för Euro Jackpot enbart 2, 35 euro styck. Dragningar äger rum varje fredag i Helsingfors kl. 21:00 CET.

Den som tycker om att spela ofta för att öka sina chanser att vinna bör överväga att abonnera på ytterligare dragningar. Det medför att man säkerställer att aldrig undgå en möjlighet att vinna. Det har dessutom fördelen att man slipper välja samma siffror för varje dragning. Det är nämligen massor spelare som väljer samma siffror inför nya spel. Turnumren kan ju en vacker dag bringa storvinsten.

Euro Jackpot ger inte riktigt lika höga vinster såsom Euro Millions. Istället har det ju fördelen att sannolikheten att vinna är högre med tanke på färre nummer i lottoraden. Klicka På denna länk för mer information. Det är för den saken skull inga dåliga vinster. Vad sägs om jackpottar från 10 000 000 euro upp till 90 000 000 euro? Oddsen att vinna på Euro Jackpott är betydligt högre än hos andra europeiska lottospel.

Så vad väntar du på? Kom igång att spela på Eurolotto du också. De enorma vinsterna väntar på dig. Att registrera sig för att slå upp ett konto på Eurolotto är smidigt och lätt. Uttag och insättningar är 100 % säkra och därutöver kan man sätta upp sin egen budget för fullständig kontroll.

Eurolottos kundtjänst är nåbar alla timmar på dygnet. Antingen via telefon, e-post alternativt chat.