Hur blir jag av med coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Pandemin kan lösas på flera sätt. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Vi måste bli bättre på att tvätta händerna om vi ska lösa krisen med coronavirus. Använd gärna en antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Skölj sedan händerna. Spara dina pengar och köp inte hem flera flaskor handsprit.

Använd bara rena handdukar. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Du kan använda handdukar också.

Det nya coronavirus finns överallt

Alla ytor som du använder måste vara fria från bakterier. Det spelar ingen roll om du är noggrann med handtvätten om du tar i smutsiga handtag efteråt. Man måste även vara noga med hygienen på jobbet.

Man vet nu att coronavirus kan överleva i flera dagar. Det räcker inte bara med en natt. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det här är smidigt och mycket enkelt.

desinficera

Den kan du behandla ytor med. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Sprayer av den här typen är faktiskt bättre produkter mot coronavirus än till exempel handsprit.

Tänk efter före

Många har börjat att äta C-vitamin. Enklast att köpa som askorbinsyra i pulverform, mycket billigare än tabletter.
Behövs inte mer än något gram. Medlet börjar dock verka tidigare. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. desinfektionsfabriken sortiment Man vet inte om det fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Inget virus överlever det. Kunderna köper hem IONplus.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Försök att hosta i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Köp rätt produkter direkt. Rör inte vid ansiktet. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Köp inte de undermåliga produkterna.

Tänk på hur du använder händerna. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Så länge som du tvättar händerna.