Hur du kan accelerera dina odds att vinna OZ Lotto

För de flesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto blott en dröm.

Men i enlighet med vissa lirare är det fason att accelerera sina chanser att vinna Lotto samt med flera små vinster kan det ge oss mer slantar att handla fler spel samt förhoppningsvis sätta pilen i centrum samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om siffror, slumpen och matematik.

När Lotto är ett spel som ej har någon faktisk statistik så menar fortfarande många spelare att det spelar en angelägen betydelse i detta spel.

Det finns så flera olika metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här har jag plockat ett litet antal.

Experimentera att plocka två låga nummer 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 samt två höga nummer 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan fluktuera för olika övriga länder, men i bas och botten ska man avskilja det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar lite samt tar en titt på tidigare resultat kommer man att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas och mycket sällan är de samtliga samlats till exempel till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om du skulle välja nummer 1, 5 i en ansamling och en grupp med 19, 26, samt sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle du äga en bättre möjlighet att vinna alldenstund siffrorna är regelbundet utspridda på samma fason som de större resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att titta på Lotto när man lirar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebär att du ska välja dina sex nummer baserat runt detta så att du igen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet oerfaren 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 som ligger antagligen i ramen för den teorin.

För att öka dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, ska man också se till att gardera med ett litet antal extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket pengar du kan samt vill satsa.

Kanske man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Man kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto åter i Australien.

Jag innehar själv ej inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst du kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de siffror man skall investera på) lottotalong i år och sedan jag började komma dessa enkla bestämmelse har jag har vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick. Bra tips här

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren ofta kom tre i ansamling som exempelvis 19, 20, 21 som är mycket sällsynt i Lotto.