Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen fixar biffen.

tar

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men oftast är det nog ingen större ide.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt måste kastas tillslut. Även för skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Spraya direkt i skon. Spray ett lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Därför stannar lukten kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Ett byte om dagen är bra nog. spraya dän dålig lukt Andra kan byta flera gånger om dagen. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.