Kan det verkligen vara gott med sockerfri läsk?

Det är klart att sockerfri läsk kan vara gott. Men de sockerfria som säljs i butikerna är inte så goda. De må vara sockerfria men de har fyllts med en massa billiga sötningsmedel för att pressa ner priset.

Köp Aromhusets läsk, online, hos allt-fraktfritt.se De har 25 olika smaker i lager.

lightläsk

Men hemläsk är en annan sak. Den har du mycket större kontroll över. Den är inte alls lika dyr.

Nu vet du hur du gör sockerfri läsk själv hemma. Du hjälper dessutom miljön på traven.

Sockerfri läsk efterfrågas av många i Sverige

I Sverige tänker vi mycket på hälsan. Vi fäster stort värde vid kost och träning. Sockret får klä skott för det mesta nuförtiden. Många vill sluta helt med socker.

Du kanske vill dricka läsk ändå? Läsken hör helgen till. Sockerfri läsk kan förhöja helgen. Det märket som gör de godaste essenserna är Aromhuset. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer hela sortimentet.

Då kan du fortsätta att dricka med hälsan i behåll. Dina tänder kommer att tacka dig senare. hemläsk är dessutom mycket billigare.

Olika smaker för olika tillfällen

Läskmaskinen livar upp livet. Välj smak fritt. Du kan använda en bordsvattenarom som är helt utan socker och utan ämnen som ska ge sötma.

Det smaksatta mineralvattnet som säljs i butik kostar en del. Den som har en Sodastream läskmaskin hemma lägger inte pengar på detta. Att göra eget bordsvatten är enkelt.

Essensen ger nytt liv åt vattnet. allt-fraktfritt säljer en mängd smaker. Där kan du också köpa slangar för seriekoppling. Det kanske vore någonting för miljömedvetna restauranger.

Läsk kanske inte är så nyttigt. Det måste inte vara så. Sockerfri läsk behöver inte betyda att du går upp i vikt. Du kan dricka den så ofta som du vill. När du känner för ett glas hemma läsk så är det bara att köra igång maskinen och välja smaken som du vill ha.

Cola Zero är populärt. sockerfri läsk Testa dig fram och hitta den läsk som du gillar bäst. Det är inte så dumt att variera. Om du får gäster så är det ju alltid trevligt att kunna bjuda på drycken som de verkligen vill ha.

Olika dieter – olika alternativ

Det kan ju vara så att du själv helst dricker läsk med socker. Alla kan inte dricka julmust. Då är det bra om du kan erbjuda sockerfri läsk. Ingen känner sig utanför.