Köp en luktborttagare och få fräscha skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

En luktborttagare är perfekt för den som vill slippa illaluktande skor

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Fråga dem i din omgivning.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Via allt-fraktfritt.sese finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Räcker det inte att behandla fötterna?

få

Försök istället att isolera orsaken till illaluktande skor. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Syntetstrumpor är särskild kända för att leda till fotsvett.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. äcklig lukt i tvättmaskin Det löser problemet. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray har flera användningsområden

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Du vill inte vänta för länge.

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Spraya direkt i luften.

Var varsam med andra

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Gör inte det.