Man vet väl att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka opp. Du behöver inte hälla i ren vodka. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Få det under kontroll tidigt. Ha framförhållning.

grape

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Det är perfekta barndrinkar.

En läskmaskin kan göra mer än bara drinkar. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Den tar ju alltid slut så fort. AGA säljer billigare produkter för att konkurrera ut Sodastream. De finns på Rusta och ÖB.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Tänk nytt

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera hejvilt. Du märker vad som passar. Du kan också googla efter tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Skapa smaker som du vill. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic recept Du kan lätt fylla på bålet igen. Du kör bara maskinen igen.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.