Nu är tiden inne att starta eget

Kanske kan du börja sälja produkter som Grönfri när du har starta eget för att få in kapital.

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad ditt verksamhetsområde kan vara. Många väljer att satsa på det nu.

Busenkelt helt enkelt. Sedan regnar påväxten bort. Det kan rulla på hur mycket som helst. Man blir nästan förvånad.

Ingen dag är den andra lik när man har en egen rörelse. Huset måste alltid fixas och donas med. Kan du få in en fot i branschen så är mycket vunnet.

få

Våga starta eget du också

Plocka enkelt bort mossa och lava med billiga produkter. Många gånger räcker det med en målarställning. Ta bara bort sådant som är skadligt.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Är du inte höjdrädd kan du genast komma igång med detta jobb som inte bara är koncentrerat till tak. Lavar kan växa på de mest konstiga platser.

Du kan rengöra annat än bara tak och mossa. Fasader med alger och svarta prickar är vanligt, likaså plank fulla med alger. Oftast är det klart på några minuter.

Så tjänar du mer pengar på samma uppdrag. Grönfri är ett populärt val för att ta bort mossa.

Planera dina inköp för att maximera din vinst. Utspädd Grönfri är oftast Bensalkonklorid utspädd till 25 %. Marknaden är full av olika preparat.

Vissa preparat är upp till 50 %. Köp en dunk och blanda med vatten och du har en motsvarande produkt – till halva priset.

Inte nog med detta, priserna för takbehandlingar är skyhöga. Så är det. 10000 är inget ovanligt. Detta efter ROT avdrag – ROT betalar ytterligare 1000 till takbehandlaren.

Det kan du tjäna på. Med ROT ramlar pengarna in.

Bättre blir det. Kontakta Påväxtfri direkt. De kan ordna bra priser till dig.

Det finns inget krav på registrering. Deklarera på nätet. Prova företag som Frilans Finans.

Kolla upp kunden innan.Syna.se gör detta billigt. Då kan du ta betalt innan jobbet börjar.

När det rullar på kan du ta nästa steg. Företaget tar då över ansvaret över verksamheten. Var inte utan en bra företagsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Företagsskatten är viktig också.

Skala upp över tid. Du kanske har mer tid över på helgen. Du kan faktiskt ha detta som extraknäck i början.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

Marknadsför din rörelse på ett bra sätt. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Du kan till exempel få hjälp med att bygga en enkel hemsida som fungerar som visitkort och som gör det lättare för folk att komma i kontakt med dig. På nätet kan du nå ut till alla. Prova lokal eller nationell annonsering.

Följ andras råd. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Annonsera på stan. Lägg lappar i brevlådorna i bostadshus. Dessa skriver du ut från datorn eller mobilen. På vissa platser finns anslagstavlorna kvar. Kolla i din närmaste affär.

Sedan flyter det på som ett rinnande vatten.
tak tvätt
Vissa villaföreningar kan vara intresserade. Kolla sajter som Offerta och andra liknande utövare.

Skaffar du påväxtmedlen till nettopris kan du hålla “låga” priser och ändå tjäna bra.

Så mycket kostar företagandet

Många gör misstaget att starta eget utan att vara beredda. Planera dina inköp över tid. Du kan också se om det finns starta eget bidrag som kan hjälpa dig ytterligare på traven.

Du kan oftast klara denna verksamhet själv och behöver kanske inte anställa alls.