Nu kan du gör egna etiketter på rulle

Ibland har du inte tid att vänta på tryckeriet. Då är det mer ekonomiskt att arbeta med etiketter på rulle. Det finns ingen gräns för vad du kan trycka.

Det är enkelt men inte oproffsigt

etikettskrivare

Många blir förvånade över hur enkelt det är. Du gör ett gott intryck om dina etiketter har en streckkod. Det behöver inte vara svårt. Det är något som alla kan lära sig.

Etikettering med etiketter på rulle är kul

Med en bra etikett maskin så kan man ladda med etiketter på rulle och det är klart att man kan få ett papper som är snyggt och som kommer att se proffsigt ut. Du kan välja produkter ur olika prisintervall. Du kan använda dem på kontoret eller hemma.

Att fästa produkterna kan ta lite tid. Det här kan göras manuellt eller med en maskin som är till för detta syfte. Du kan köpa självhäftande etiketter. Tänk på hur du placerar streckkodEN.

Rätt etikett

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Man måste alltså välja rätt typ av etiketter på rulle. Det är viktigt att etiketten tål fukt.

Man måste också tänka på hur formen ser ut. Det är inte som att applicera på en burk. Etiketten får inte skrynkla. Det måste ju gå att se vad det står.

Trycka etiketter själv eller anlita tryckeri

Det är en fråga som måste få ett svar. Man kan klara av det utan egentlig kunskap. Det går ju att anlita en designer för att skapa snygga etiketter som man sedan trycker på plats.

Men att tillverka själv ger oftast ett bättre resultat. Använder man högblanka fotokvalitets etiketter på rulle från allt-fraktfritt.seMed en Epson7500G etikettfärgskrivare kan du göra egna etiketter enkelt och snabbt. plastetiketter Detta klarar inget tryckeri.

För enklare märkningar med svart text på vita matta etiketter så finns Brother P-touch termoetikettskrivare och 20-talet etikettformat jättebilligt på dustin. Gratis programvara ingår som kan skriva ut från Excel, exempelvis lageretiketter till obegränsat antal produkter.

Med en Epson7500G skriver du etiketter med högre upplösning och fotokvalitet. Du kan få fram det mesta.

Du får en mycket mer flexibel produktion. Du ligger steget före inför nya regler.

Det går inte att ersätta tryckeriet helt. Om du ska trycka metalliska etiketter så kan du behöva anlita ett tryckeri.

Det kan ju också vara så att man inte har tid och plats för etiketterna. Då kan man se den ökade kostnaden för denna bit på ett tryckeri som skälig. Att märka själv kan ändå löna sig. Det blir oftast snyggare då.