Prova sko lukt spray

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Många har problem med det. De allra flesta drabbas med jämna mellanrum av skosvettlukt!

Så får du bort lukten

luktborttagare

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Sko lukt spray kan du använda istället för att tvätta dina skor.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. De löser problemet. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. Du bör byta strumpor varje dag. Den som tror att sko lukt spray fungerar mot dålig lukt i strumporna är fel ute.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj rätt material i dina strumpor. Bomull fungerar bra. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Få bort fotsvett från skor som är gjorda av tyg

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Det här kan fungera bra om du har en tvättmaskin med mildare program. Skon kan dock tappa i färg.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv i 10-12 timmar.

Behandla dina skor ofta

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Håll koll på läget. Om det luktar då ska du spraya.

Det är bättre att du får bort dålig lukt i skor innan den blir för intensiv. få dän svettig lukt i skor Du vill inte att lukten ska bli för stark. Det gäller särskilt för sportskor. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.