Så använder du en etikettmaskin

Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Det är alltid en fördel att kunna jobba på ett effektivt och professionellt sätt. Om du ska sköta all etikettering då kanske du behöver en etikettmaskin?

Maskinen måste vara väl anpassad för uppdraget. Det finns manuella etikettmaskinER att köpa. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Placeringen är viktig. Streckkoden får inte skrynklas.

Det är därför som du måste ha en etikettmaskin. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer manuella etikettmaskiner.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. Det bör ske på ett så bra sätt som möjligt. Det spelar ingen roll vilka etiketter som används. Det handlar om plug-and-play egentligen.

namnetiketter

Köp en egen etiketteringSMASKIN

Det finns nästan lika många varianter som människor på jorden. Det är viktigt att du väljer rätt produkt. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Du kanske bara behöver en enkel modell?

Behöver du stora volymer av etiketter?

Om du ska trycka fler etiketter så kan du köpa en egen maskin. Idag så går det att få fatt i billiga etiketter på rulle som är otroligt prisvärda. Det ser bra ut och resultatet blir bra.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Man kan kontraktera andra att göra det.

Det är ingen idé att leja bort det till underleverantörer. Du kan betala någon per styck.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

På företaget kostar en lön 1 krona för 15 sekunder. Etiketter kan kosta 2 kronor. Om man gör det hemma blir kostnaden bara 50 öre.

Rätt typ av klistermärken ger bättre resultat

Du måste köpa rätt etiketter. De måste sitta fast. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Då blir allt en röra.

Med en bra etikettmaskin så är det bra att också välja bra etiketter. etiketter papper Papprets kvalitet kan vara avgörande. Lägg mycket tid och omsorg på utformningen.

Om du ska skriva på kartonger kan du använda Brother P-touch direkttermisk. Den är billigast på dustin.se

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Bra priser hittar du online.

allt-fraktfritt.se har det du behöver för att komma igång.

Det går bra att fråga sig fram också. Tänk på att pappret ska klara fukt.