Så enkelt är det att få bort svettlukt från kläder

Det finns vissa kläder som inte tål att tvättas i maskin. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva andra metoder.

Om du köper en luktborttagare så är problemet med dålig lukt löst inom några sekunder. Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Du kan även prova behandlingen på dina skor.

Svettluktsdödaren används i första hand till sportkläder. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du kan köpa båda hos allt-fraktfritt.se.

luktborttagare

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Det finns flera olika sätt att ta bort röklukt och svettlukt från kläder. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen är smidig och du kommer åt överallt.

En spray kan du ta med dig när du reser och det är verkligen smart. Sprayen kan göra underverk när du är på resande fot.

Hur vet man om det luktar svett?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Men alla lukter är inte svett. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

En sko lukt spray som också är till för kläder kan ha ämnen som inte alls är bra för kläder. Det ska du komma ihåg. Man vill ju inte förstöra sina kläder. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Ändra tvättrutin

Det är inte alla kläder som är luktfria av naturen. Vissa sportkläder exempelvis. De är omöjliga att hålla fria från lukt. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. få bort fotsvett
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Sprayen kan du använda direkt. Prova att ha med den i bilen.