Så enkelt är det att göra välsmakande kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar

Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Nu kan du äntligen göra bra kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar i hemmet. Prova dig fram.

Cappuccino

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Drycken blir klar snabbt med en Cappuccino maskin. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Läs allt om Dolce Gusto kaffekapslar

Läs instruktionerna. På nätet finns ett större lager. Kapslarna måste vara till rätt maskin.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Många gånger är det vattnet som är hemligheten. Vill du göra kalla drycker så måste du slå om inställningarna.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. Kapslarna kan inte återanvändas. Ta en till i annat fall.

Vet du vad en Cappuccino maskin är för någonting?

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Som vanligt följer mjölken med så den behöver du inte tänka på.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Det är en helt ny upplevelse.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? dolce gusto kaffemaskin

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Du vill ju inte köpa fel Dolce Gusto kaffekapslar av bara farten.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Spräck inte hushållsbudgeten i jakten på en maskin. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Den som söker finner.