Så fungerar Grönfri och Grönfri Proffs – läs allt om det!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. Grönfri eller Grönfri Proffs är medlen som du ska använda.

hussvamp

Varorna säljer som smör. Med Grönfri kan det inte gå fel.

Märket är inte det viktiga. Många andra medel har samma verksamma ämne. Medel som Påväxt-Stopp finns inte att få tag på överallt. På nätet finns det.

Medlet Grönfri är anpassad för de flesta miljöer

Det spelar ingen roll om du vill genomföra fasadtvätt eller få bort mossa på tak. Med Grönfritt kan du till och med se till att dina trädgårdsplattor är fina för det här är ett medel som klarar hussvamp och påväxt på ett galant sätt.

Du kan använda det med högtrycksspruta för effektiv taktvätt såväl som inomhus för att få till en bra mögeltvätt. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Mixa på rätt sätt

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

Grönfri måste spädas ut. Grönfri räcker alltså fem gånger så länge. Medel som Grönfri Proffs ska spädas ännu mer.

Funkar gör det tack vare Bensaltensid. Du kan köpa den som 50 % också. Styrkan kan varieras beroende på sammanhanget. Det är smart.

Grönfri Proffs har andra koncentrationer. Späder man ut Bensaltensid, som är 50%-ig, med lika delar vatten har man en motsvarande blandning för ungefär halva priset.

Samtidigt skonas miljön genom minskade transporter och plastemballage.

Städa när du kommer åt

Behandla ofta med Grönfri för att hålla mossan borta. Mossa, alger och mögel är envisa organismer som gärna kommer tillbaka.

Ligg steget före och behandla ofta. Du får inte glömma taket. algmedel Det höjer värdet på din bostad.

Får det fäste så kan det vara kört. På taket innebär det kanske nya takplattor medan andra ytor i hemmet kan behöva rivas ut.

Det blir mindre kostsamt om du gör det själv istället för att anlita någon

Svartmögel kan ju kosta en del. Att renovera kan ju kosta en del. Med Grönfri är du säker.