Tattersall Aussi Oz Lotterie

Australien innehar en en relativt liten befolkning på cirka 21 miljoner människor, men Tattersall som driver Australien Lottery offererar ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, samt Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle anföra Super 7 Oz Lotto och att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men utav helt olika skäl.

För de folk som spelar på lotteri alldenstund de önskar vinna så mycket slantar som genomförbart, även om oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spel för dem att spela. Klicka Här

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ungefär 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är enormt!

Detta var alltså för människor som vill vinna en massa slantar på lotteri men de skall oxå vara beakta på oddsen och då kanske de vill spela ett spel där de är mer antagligen att vinna (fast ej lika mycket).

Det bästa spelet för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas av internationella besökare genom OZ lotterie sajten när de väljer måndag och onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon samt det har en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Visst är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är också 45 gånger mer antagligen att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en rättvis kompromiss.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, oavsett som spel du väljer att spela, är att om man vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara hemlig om det är vad man föredrar.

Till skillnad från i AMERIKA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få behålla sin anonymitet samt integritet.

Oz Lotto är ett utav de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet tillgängliga samtliga sju siffror korrekt men också med vinster för dem som fick endast ett fåtal av de sju numren rätt.

Alldenstund NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få alla de exakta siffrorna i en sammansättning verkligen vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel innehar synbarligen mindre probabilitet än 5/34 till exempel.
Egentligen erbjuder inga lotterier ett enkelt fason att plocka segrande sifferkombinationer.

Samtliga former av lotterier erbjuder endast alternativa sätt för en liten del av befolkningen att få tillägg lön, men däremot blir de mycket lyckliga.

Förutom Oz, är det också Powerball.

Powerball sägs vara exakt drömmen en speldrömmare drömmer om.

Det innehar en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 var dragning och det massiva priset kan även utgöra $ 53 miljoner euro.

Därför dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy av alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det vinnande kortet inneha samtliga fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som blott fick en del av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.